Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Van 90°  naar 360° 

Ben jij een succesvolle professional die regelmatig over zichzelf nadenkt en kritisch in de spiegel kijkt? Mooi, vooral blijven doen. En toch mis je dan nog een perspectief, namelijk het 360° perspectief …!

Blinde vlekken en dode hoeken

We hebben namelijk zaken die we niet van onszelf kennen. Die zijn ons zo vertrouwd of onbekend dat we daarvoor de frisse en duidelijke input van anderen nodig hebben. Door een 360° feedback uit te zetten, stel je jezelf in staat feedback te verzamelen vanuit verschillende gezichtspunten. Het vraagt niet veel, maar kan wel heel veel opleveren. De eenvoudigste manier is om in jouw directe omgeving een aantal feedbackgevers te identificeren en hen te benaderen met het verzoek om jou feedback te geven. Natuurlijk is het verstandig om dit verzoek duidelijk toe te lichten en te benoemen op welk aspect van jouw functioneren je graag hun input ontvangt.

3 simpele vragen

Met onderstaande vragen kan je al veel informatie verzamelen over hoe jouw omgeving je functioneren ervaart en waar de ruimte voor groei en verbetering zit.

  1. Waar mag ik mee doorgaan?
  2. Waar mag ik mee stoppen?
  3. Waar mag ik mee beginnen?

De vragen kan je zelf per e-mail uitzetten en dan de input voor jezelf ordenen. En daar natuurlijk op terugkomen bij de personen die jou van waardevolle feedback hebben voorzien. En voor je het weet, voer je het ‘goede’ gesprek!

Mochten er nou toch nog zaken zijn uit de feedback die jou puzzelen en waarmee je aan de slag wilt, dan kan het fijn zijn om ONLINE COACHING in te zetten. In drie online gesprekken kan je voor jezelf helder krijgen hoe je impactvol betekenis kunt geven aan deze input en op korte termijn hiermee al een verschil kunt maken.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!