Online coaching

Ontdek hier kansen voor jouw ontwikkeling als hedendaagse leider, zowel persoonlijk als professioneel. Of je nu je eigen groei wilt bevorderen of die van je team en/of de organisatie. Voor drukbezette professionals zijn er online leertrajecten beschikbaar die je kunt voltooien met drie online coachgesprekken in een flexibel tijdsbestek.

Leadership Journey

Wil jij beter weten waar jouw sterke punten en ontwikkelingsmogelijkheden liggen zodat je jouw prestaties effectief en duurzaam verbeterd? In deze Journey ontwikkel je vanuit jouw talent je authentieke leiderschap.

Kernwoorden: zelfkennis, missie en visie en leidende impact.

Nieuwsgierig? Ontvang nu gratis meer informatie en een inspiratieopdracht.

Happiness Journey

Hoe kan je jezelf de tijd en gelegenheid geven om er achter te komen, wat je wil en wat er nodig is om meer geluk in je leven te ervaren. Met deze Journey investeer jij in jouw geluk.

Kernwoorden: zelfreflectie, experimenteren en betekenisvol geluk

Nieuwsgierig? Ontvang nu gratis meer informatie en een inspiratieopdracht.

Team leadership Journey

Wil jij er achter komen wat er nodig is om tot een goed presterend team op te bouwen? Ontdek in deze Journey wat teamdynamiek van jou vraagt en hoe je het beste uit je mensen haalt.

Kernwoorden: teamreflectie, teamontwikkeling, teamcoaching.

Nieuwsgierig? Ontvang nu gratis meer informatie en een inspiratieopdracht.

Energy boost Journey

Wil jij ook meer meer energie in je werk en leven staan? In deze Journey ga je aan de slag met tools en jouw mindset zodat met grip ervaart en je meer fysieke en mentale energie ervaart in je leven.

Kernwoorden: focus en aandacht, doelen en grenzen stellen.

Nieuwsgierig? Ontvang nu gratis meer informatie en een inspiratieopdracht.

Ontvang nu gratis een inspiratieopdracht voor jouw persoonlijke groei.