Executive Coaching

Ben jij op een punt in jouw loopbaan waarop het helpt als er iemand met een frisse blik met je meekijkt? Loopt het in jouw werkleven best oké en ben je benieuwd wat er allemaal nog meer in zit? Of sta je op het punt om een nieuwe stap te zetten in je werkleven en wil je die keuze toetsen?

Coaching at the beach

Ervaar jij de laatste tijd ook dat het werk je minder voldoening geeft dan voorheen en steeds meer stress? Ben je ook bang dat de kans bestaat dat je straks uitvalt? Dan is het misschien tijd voor een pas
op de plaats, zodat je aandacht kunt geven aan wat jou uitdaagt in werk en leven. Even wat ME-time.

Het strand biedt een geweldige coachingscontext, met zijn zilte zeelucht, het geluid van de golven en de wind die door je haren waait.

Wat houdt het in?

Coaching at the beach kan je helpen opnieuw de balans te vinden in je leven, te ontdekken wat er nodig is om je vitaal te voelen en te blijven, zodat je nieuwe strategieën ontwikkelt om met uitdagingen op het werk om te gaan.

Daarnaast daagt het je ook uit om meer eigenaarschap en regie te nemen in jouw situatie en jouw vraagstukken. Met focus op de kansen die zich voordoen, biedt het praktische tools en inzichten die jouw ontwikkeling ondersteunen en versterken. Het kan je helpen bij het navigeren langs uitdagingen om effectief te worden en jouw volledige potentieel te ontsluiten. Daarnaast verruimt het je perspectief en kan het je helpen om zaken helder te krijgen en bewustere keuzes te maken, en je in staat stellen om je gedachten, gevoelens, gedragingen en motivaties te onderzoeken om jezelf beter te begrijpen. Dit kan leiden tot een beter gevoel van eigenwaarde, bewustere communicatie en verdieping in relaties.

Coaching at the beach bestaat uit een traject van 6 gesprekken, waarbij er gelegenheid is voor meerdere fijne strandwandelingen, verkenningen in de duinen en ook kopjes koffie/thee op het terras.

Breng zaken in beweging

Coaching brengt zaken in beweging.

Wandelen tijdens de coaching kan dan ook zowel je lichaam als geest in beweging zetten. Zo wordt coaching een krachtig instrument om buiten in de natuur jouw coachvragen aan te pakken. Het strand en de duinen bieden daarvoor een inspirerende coachcontext. De wind zorgt voor een leeg hoofd en frisse energie. Ook het duingebied kan je uitdagen om jouw coachvraag steeds vanuit een ander gezichtspunt te bekijken.

Zitten of wandelen?

Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek en dan kun je meteen de positieve effecten van het strand en de zee ervaren!

Tijdens dit eerste gesprek aan het strand heb je gelegenheid om op een ontspannen manier je verhaal te doen.

Als coach luister ik naar je en formuleren we samen wat jij graag wilt ontwikkelen.

'' Het gaat niet om de beste zijn, maar om beter te zijn dan gisteren ''