Jouw vindplaats voor ontwikkeling

Over mij

Gedurende mijn werkloopbaan heb ik mij intensief beziggehouden met het onderzoeken en faciliteren van persoonlijke en collectieve transformatieprocessen. Als senior trainer-coach heb ik een rijke ervaring met het faciliteren van leiderschaps- en teamontwikkeling, supervisie en persoonlijke begeleiding.

Waar ik professioneel op uit ben, is om mensen gereedschappen in handen te geven om voldoening en geluk te vinden in leven en werk.  En ik krijg energie van een leercontext die het creëren van een betekenisvolle en effectieve toekomst mogelijk maakt, voor individuen en organisaties. De natuur en de buitenomgeving is daarbij een leercontext die ik graag integreer in programma’s

In mijn rol als facilitator van leren zet ik in op het bieden van transformerende ervaringen. Zodat mensen een onomkeerbare ontwikkeling en groei kunnen realiseren. Dit doe ik door hen contact te laten maken met hun innerlijke wijsheid en authentieke kracht maar ook door gedoe tussen mensen niet uit de weg te gaan maar te benutten als een context voor leren.

Mijn aanpak kenmerkt zich door mijn liefde voor mensen en mijn interesse naar wat ze beweegt. Nuchter als ik ben wissel ik praktijkgericht- en reflectief ervaringsleren graag met elkaar af, onderbouwd door methodische en praktisch inzetbare kaders.

Ik heb mij breed ontwikkeld en geschoold in diverse benaderingen o.a. Interventiekunde,  Cognitieve psychologie, transactionele analyse, Voice Dialogue , NLP, The Work, Team Coaching TCI, Systems-Centered®Training, en tot op de dag van vandaag werk ik aan mijn eigen professionele groei en ontwikkeling vanuit het geloof dat je nooit bent uitgeleerd.

Ervaar jij ook dat ontwikkeling een continu proces is? En ben je eraan toe een volgende stap te zetten?

Ik verken graag of ik jou of jullie organisatie verder kan helpen groeien/ontwikkelen!

0 +
Jaar ervaring
0 %
Gepassioneerde senior professionals
0 %
Tevreden klanten
0 +
Deelnemers

Missie & Visie


Het is mijn missie om mensen, groepen en organisaties in contact te brengen met hun kern en dus hun volledige potentieel. Met als gevolg authentiek, effectief leiderschap én meer levensgeluk. Ik streef naar een toekomst waarin organisaties bruisen van energie, gedreven door zelfbewuste en authentieke leiders. Leiders die groeien zodat zij zich ontwikkelen vanuit hun potentieel, waardoor zij écht van betekenis zijn. Voor henzelf, voor anderen en voor hun organisatie. Ze leiden zichzelf en anderen naar de toekomst met helderheid van geest en vastberadenheid. Dit alles gebeurt in harmonie met henzelf, anderen en hun omgeving.

 

Mijn belangrijkste waarden:

Verbinding, Autonomie, Zingeving en Liefde.

Werkwijze


Het trainen en coachen is een op maat gemaakt proces. Mijn aanpak van leerprocessen is interactief en flexibel, waarbij ik nauwlettend inspeel op de actuele situatie. Samen in het moment, door middel van co-creatie, streven we naar wat nodig is om vooruitgang te boeken en vruchtbare resultaten te behalen. Ik moedig iedereen aan om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces en ontwikkeling.

Mijn rol is gericht op het faciliteren van leren en groei, zowel individueel als binnen organisaties, waarbij ik ook graag stagnaties doorbreek om ruimte te creëren voor geïnspireerde vernieuwing.

Belangrijke aspecten van mijn aanpak zijn: ervaringsgericht leren, praktische toepasbaarheid, het aangaan van uitdagingen, onderzoekend zijn, acceptatie en humor.