Tijd voor een nieuwe stap? Tijd voor een time-out!

Genoeg van ‘snelle groei en steile leercurves’
Succesvolle professionals kunnen snel groeien op de loopbaanladder. En weten goed voor te sorteren op nieuwe rollen en functies. Ook hun omgeving daagt hen vaak uit om vanuit ambitie een nieuwe verantwoordelijkheden op te pakken. Maar wat zorgt nu écht voor een positie waar je zingeving en werkplezier ervaart en welke richting op de lange termijn een goede keuze?
Luxe of noodzaak? Stilstaan om daarna In de juiste richting te bewegen!
Het is verleidelijk om snelheid en ‘uitdaging’ leidend te laten zijn in het zetten van een loopbaanstap en het lijkt misschien alsof je geen tijd hebt om te reflecteren, maar in werkelijkheid kan je je het niet veroorloven om dat niet te doen.
En jij? Hoe stap je vooruit?
Ervaar jij ook dat je onrustig wordt en klaar bent voor een volgende stap en ben jij in het verleden ook ‘erin gerold’ of ’gewoon in het diepe gesprongen’ dan is dit is een goede aanleiding om een ‘time-out’ te in te lassen en gelegenheid te creëren om na te denken én te voelen wat belangrijk is voor de toekomst en wat je als waardevolle lessen mee wilt nemen.
Zelf doen maar niet alleen.
Invulling geven aan jouw professionele route is jouw eigen verantwoordelijkheid en hoe fijn is het om daarin een stukje support te ontvangen. Dus, als jij tijd vrij wil maken en in jezelf investeren door te reflecteren op jezelf, jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling en richting voor de toekomst dan kan ONLINE COACHING je daarbij ondersteunen. Online coaching bestaat uit 3 gesprekken die je helpen te vertragen en zowel vooruit- als terug te blikken en bij jezelf in te checken zodat jij duidelijk krijgt waar het de komende tijd over moet gaan.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!