Kies jouw plan

Online leerreizen

De online leerreizen geven jou nu de mogelijkheid om aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling op momenten en in een tempo dat jou past.

Aan de slag

Uit ervaring weet ik dat ambitieuze professionals en/of leiders in ontwikkeling niet altijd de tijd en ruimte hebben om een trainingsprogramma te volgen. Dat kost weer belangrijke werk- en/of privétijd… Daarom vind je hier ook de mogelijkheid tot verschillende online ‘leerreizen’ die je in een overzichtelijke termijn kan afronden, dit in combinatie met 3 coachgesprekken.

Mogelijke Ontwikkelvragen:

  • Wat drijft mij als leider?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en ontwikkelpunten als leider?
  • Hoe kan ik verwachtingen, die van mezelf en die van anderen, nog beter managen?
  • Wat geeft mij energie?

Een online leerreis bestaat uit een reis die past bij jouw actuele leervragen en kansen voor groei en ontwikkeling. Je hoeft hiervoor niet de deur uit of deel te nemen aan een duur trainingsprogramma. Het vraagt wel een investering van jezelf (in tijd en inzet) en in jezelf. Met een verrassende impact!

Als je je aanmeldt, ontvang je een link waarmee je vanzelf op de reispagina kan inloggen met de code die je per mail hebt ontvangen. Elke reis duurt maximaal 3 maanden; dit is ook de periode waarop je toegang hebt om jouw leeravontuur in te vullen. Voorafgaand aan je reis hebben we een online kennismaking en na afloop ronden we ook samen online jouw reis af.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op!

 

"De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen."

– Marcel Proust